*Fujinomiya-guchi fifth station to Top [#w3a91c98]

**Our route and photo [#z3e1be71]
-[[Map>Fuji/Fujisan-4 - 電子地図]] (in Japanese)

Fujinomiya-guchi fifth station -> the top of the Fujinomiya-guchi -> go down Gotenba-guchi route -> Houeizan: Houei volcanic vent -> Fujinomiya-guchi new fifth station.


|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):New Fifth station of Fujinomiya-guchi|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):Cloud Sea|
|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06604_resize.JPG,,30%);|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06655_resize.JPG,,30%);|
|foggy at fifth station|we could see cloud sea from sixth station.|
|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):Houeizan and snow around nighth station|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):scenery at the top of the Fujinomiya-guchi|
|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06743_resize.JPG,,30%);|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06792_resize.JPG,,30%);|
|it remained snow this year.|There were few people around 16:00.|
|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):Kage-Fuji: shadow of Mt. Fuji|CENTER:BGCOLOR(666699):COLOR(FFFFFF):down to the Houeizan|
|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06873_resize.JPG,,30%);|CENTER:&ref(Fuji/Fujisan-4/DSC06876_resize.JPG,,30%);|
|when cloud near the top is clear then we saw the shadow of the mountain.|we goes down the route you can see the route near the Houeizan|
RIGHT:July 20, 2008

**Travel [#dc006ec2]

-go to
--left Tokyo station at 5:20 -> Fuji station at 7:59 -> take a bus, left Fujinomiya station at 8:30 -> arrived at Fujinomiya-guchi fifth station at 9:50.

-return from
--left from Fujinomiya-guchi fifth station at 19:10 -> reached JR Fujinomiya station at 20:15 and letf there at 20:20 by train JR wide View Fujikawa No. 14 -> arrived at Fuji station at 20:31 and left there 20:39 -> arrived at Atami station at 21:18, and chenge trains at Odawara at 21:50 for Tokyo. arrived at Tokyo at 23:01.

**time and pedometer record [#f082970f]
-New fifth station left at 10:20, 2,636 steps
-at the top of the Mountain at 16:03, 6,453 steps
-back new fifth station at 19:03, 18,664 steps
-12km long (up 5km long, down 7km long) whole 16,028 steps, it took 8hr 43min. pedometer din't work correctly while climbing up, because each step was so small.

-12 km long (up 5 km long, down 7km long) whole 16,028 steps, it took 8 hr 43 min. pedometer didn't work correctly while climbing up, because each step was so small.


***climbing-up time :5 hr 43 min [#q23abdad]

+New fifth station : altitude 2,400m at 10:20, 2,636 steps &br; | 22 min
+sixth station : altitude 2,490m at 10:42, 3,497 steps &br;  | 58 min
+seventh station: altitude 2,780m at 11:40, 4,856 steps &br;  | 61min
+Ganso (original) seventh station: altitude 3,010m at 12:41, 5,325 steps &br;  | 51 min
+eighth station: altitude 3,250m at 13:32, 6,366 steps &br;  | 54 min
+ninth station:altitude 3,460m at 14:26, 6,392 steps &br;  |  47 min
+ninth and half: altitude 3,590m at 15:13, 6,404 steps &br;  | 50 min
+the Top: altitude 3,776m at 16:03,  6,453 steps &br;  | 32 min

***climbing down time: 3 hrs through Gotenba route [#lad4c531]

+ninth station 3,600m at 16:35, 8,030 steps&br;|  16 min

+eighth station: altitude 3,500m at 16:51, 9,019 steps&br;|  15 min

+eighth station Akaiwa-hachigokan; altitude3,300m at 17:06, 10,014 steps&br;|  30 min

+seventh station Sunabashiri-kan: altitude 3,135m at 17:36, 11,795 steps&br;|  25min

+the Seperatiion of Fujinomiya-Guchi and Gotenba-Guchi:2,800m at 18:01, 13,824 stepes&br;|  46min

+sixth station Unkaisou: altitude 2,490m at 18:47, 17,327 steps&br;|  16nmin

+ninth station 3,600m at 16:35, 8,030 steps &br;|  16 min

+eighth station: altitude 3,500m at 16:51, 9,019 steps &br;|  15 min

+eighth station Akaiwa-hachigokan; altitude 3,300m at 17:06, 10,014 steps&br;|  30 min

+seventh station Sunabashiri-kan: altitude 3,135m at 17:36, 11,795 steps&br;|  25 min

+the Separation of Fujinomiya-Guchi and Gotenba-Guchi:2,800m at 18:01, 13,824 stepes&br;|  46 min

+sixth station Unkaisou: altitude 2,490m at 18:47, 17,327 steps&br;|  16 min

+New fifth station (bus station): altitude 2,380m at 19:03, 18,664 steps

トップ   差分 バックアップ リロード   一覧 単語検索 最終更新   ヘルプ   最終更新のRSS